Den grafiske repræsentation af pilotens syn på instinkt for at flyve

Mens næsten alle tekstbaserede eller konsolbaserede spil har piloter som hovedpersoner, tilbyder meget få rollespil komplette roller i karakter uden militær baggrund for at hjælpe med at indramme karakteren som noget af uendeligt potentiale. Som man kunne forvente, er der en række militære flytyper. Der er to typer: militær og passager. Hver type har forskellige egenskaber og begrænsninger.

passagerfly

Passagerfly, som er den førende kategori, kan flyves hvor som helst på enhver normal luftrute rundt om i verden. Passagerer ankommerTilslut med forskellige lufthavne over hele kloden og drager fordel af bedre forbindelse. Dette har gjort mange flysimuleringer mulige for passagerer. Flyvningen simulationsspil for passagerfly er også længere og mere manøvrerbare end de kampfly.

For dem, der nyder at flyve, ligger billetpriserne mellem $ 60 – $ 100 for envejs. Dette omfatter envejs siddepladser og tilslutning i udvalgte lufthavne til større byer i dit land. De fleste passagerfly har strenge sikkerhedsprotokoller. Dette omfatter civil og militær flyvekontrol, brændstofudslip og tabt last på grund af tyveri. Disse kan være dyrt at reparere.

Militærfly

Den anden kategori af militære fly er passagerflyet. Disse fly er mere manøvredygtige og har længere intervaller end dem, der er klassificeret som passager. De flyver ved højere hastigheder, ved lavere tilgange og ved større hastigheder. Utrænet militært personel vil være i stand til at manøvrere lettere, og kan tage på endelig vejledning, men kan have et lavere niveau eller kontrol. Nogle mennesker finder militære flyvende sjovt. Men planer involverer ofte mere tid i luften end på jorden. Fordi pilotindgange for det meste styres af manøvredygtighed på land, er det her, de fleste af kontrolindgangene til flyet.

De fleste mennesker finder militærflyvning underholdende, men ikke almindelig. Fly kræver ofte mere tid på jorden end i luften, da pilotkontrolindgange for det meste styres af manøvredygtighed på jorden. De fleste simulator spil vil vise en masse inter Noir tendenser, da der er mindre information om flyvningen end på himlen. Simulator spil kan også indeholde missioner, der er perifere til uddannelse for fremtidige militære krigere.

Andre militære flyvning simulationsspil omfatter mission-baserede kampe, som giver spillerne mulighed for at skabe angreb på grundlag af sensor data. De kan derefter manipulere komponenterne til at udføre enten forbrændinger eller slagskader.

Nogle mennesker finder bekæmpe flysimulator spil givende, fordi de lader dem praksis komplicerede manøvrer som parallel parkering et fly og skabe store fly mål, som derefter kan bruges som mål for et angreb.

Det vigtigste er at have RC flysimulator software. Det giver dig mulighed for at simulere kampflys handlinger.

Flysimulatorer kan være et godt værktøj til ægte piloter. De hjælper dem med at forstå og rette deres ordrer. Både rekreative og professionelle piloter kan også drage fordel af kampflysimulatorspil.

Leave a comment