Fordele og ulemper ved konsolidering af gæld

De fleste mennesker nyder godt af konsolidering af gælden, fordi de vil undgå at gå ind på nogen personlig gæld problemer, der ikke vil blive bedre. Såsom ikke at være i stand til at foretage et realkreditlån betaling, manglende bil betalinger, eller beskæftiger sig med chikanerende kreditor opkald. En stor fordel ved konsolidering af gælden er, at du kan undgå disse spørgsmål, og de kan alle undgås med den rette smarte gældsforvaltning.

Ulemper ved konsolidering af gælden Konsolidering af gælden kan koste en masse penge. Selv om renten på et lån som dit kan være lavere end din samlede rente fra kreditkort og andre lån, kan lånet strække sig over en længere periode. Nogle konsolidering af gælden selskaber vil gøre alt papirarbejdet, opkræve dig et gebyr og sende dig en regning. En konsolidering af gælden lån kan give dig lavere månedlige betalinger, men du kan risikere at gå glip af en betaling eller være forsinket med dine betalinger.

Konsolidering af gælden kan have en negativ indvirkning på din kredit. Din kredit score kan være lavere, fordi du har et lån, hvis du lige har eksamen fra college, eller hvis du ikke har nogen kredit, men du kan tage tid til at opbygge kredit. Du bliver nødt til at starte ud med en lav kredit score sandsynligvis fordi lånet vil have en lidt højere rente, end hvis du var afhængig af at foretage betalinger.

Fordelene ved at konsolidere dine studielån opvejer ulemperne ved at gøre det. Du kan undgå en masse chikane ved at lade regningen samlere vide, at du har økonomiske problemer. Du kan også fratrække dine studielån renteudgifter i din skat, men du kan have til at betale skat af de ekstra penge, du sparer i betragtning af, at du ikke arbejder og lever dit liv. Du bliver nødt til at betale dit lån tilbage ved eksamen, og der er ingen afdragsfri perioder, så du kan hvile let i disse måneder. Alle disse ting kan opnås, hvis du lige har gjort lidt forskning og er villige til at studere. Det tager bare lidt disciplin og viljen til at studere hårdt og tage lidt tid at sætte det op.

OneTH Main Con af konsolidering af gælden

Ulemper ved konsolidering af gælden Hvis du beslutter dig for at konsolidere dine studielån, afbetale din konsolidering af gælden lån straks ved at skære ned på dit kreditkort udgifter. Tilføj aldrig mere gæld på dine kreditkort; altid betale dine kreditkort ved hjælp af kontanter i stedet for kredit. For et kollegium kandidat dette kan lyde lettere end at forsøge at finde ud af at foretage betalinger, men hvis du er ansvarlig og betale dine regninger til tiden med thectic Tak ringer regninger. Det er alt for let at glemme at stoppe op og gøre dette. Modtagelse af en regning og ikke betale det til tiden kan i høj grad skade din kredit score.

Konsolidering af gælden har en fordel, hvis du betaler mindre end hvad du skylder på dine studielån. Men det kan ændre sig, hvis et lån betaling er højere end hvad du bliver opkrævet for bilbetalinger, afdrag på realkreditlån eller endda studielån.

Kend fordelene og ulemperne ved konsolidering af gælden og sørg for at du virkelig ønsker at gøre dette og se på tostudent lån konsolideringsprogrammer for at få de bedste resultater. En masse og vildlede folk i disse programmer, da der er restriktioner og en anden stor fordel, hvorfor konsolidering af gælden for at konsolidere dine studielån er en god ting at gøre. Må ikke køre dig selv ind i tæpper ved at afbetale dit kreditkort hver måned, fordi du har taget en konsolidering af gælden lån til at gøre det stik modsatte. Brug kontanter i stedet for plastik. Din kredit score tager et hit, der er bare plain forkert, holde dette i tankerne.

Leave a comment