Her er nogle tips til, hvordan du laver soja stearinlys.

Hvis du ønsker at lave soja stearinlys, så sojabønner stearin kan være en god mulighed. Det er en helt naturlig komponent, der forbedrer lysets overordnede egenskaber.

Sojavoks er billigere end andre voks. Dette er et fantastisk produkt for enhver virksomhed, og kan helt sikkert bidrage til at øge din indkomst.

Hvorfor er sojavoks så god?

Sojavoks betragtes som den mest miljøvenlige og bedste af alle traditionelle stearintyper. Dette skyldes, at det er lavet af sojaolie, fyrretræsfedt og sojabønnevoks.

Det er både vedvarende og miljøvenligt.

Sojalysvoks har en stærk, langvarig forbrænding og er holdbar. Det har et smeltepunkt på 95 grader, hvilket er normalt.

Der er nogle ting, du bør være opmærksom på. Selvom et sojalys kan gøres stærkt, skal det håndteres omhyggeligt for at sikre, at de kommer jævnt ud. Når du opsætter sojalysene, skal du være opmærksom på deres behov. Dette vil kræve, at du til enhver tid er yderst forsigtig.

Sådan bruger du sojalysevoks

Der er to vigtigste måder at bruge soja stearin. Den første er at hælde det i en form.

Før soja stearinlys er freepared, producenterne ru huden. Dette er, når voks begynder at komme i gryden, og huden bliver grovere.

Du kan også ekstrudere sojalysene og placere det i en beholder.

Når væskerne er frosset, kan kisten fjernes. En lunken blanding tilsættes til lunkent varmt vand for at skabe fugtighed. Hæld derefter den smeltede voks i formen.

Du kan også lave de perfekte sojalys ved at følge opskriften og overbevise Santaurned Company om, at du har brug for et vist antal stearinlys.

Stearinlys gør tager cirka femten timer for en 1.000 kvadratmeter.

De mest tunge sojalys kan brænde i næsten tre timer og bevare deres varme.

Nogle tips

Det vil blive lettere, hvis Santa Rebellion bliver for stressende for dig, eller du er nødt til at køre et stykke tid. Sojalyset har en højere kvalitet end andre stearinlys. Det er i øjeblikket fusionerer med frigivelsen af duftstoffer. Dette vil hjælpe dig med at spare penge på lang sigt.

Det er også en bæredygtig ressource, fordi den er økologisk. Du behøver ikke at skrive ingredienserne ned, eller hvor mange dåser du har brug for. Du kan også vælge at købe det fra stearinlys forsyningsvirksomheder, der gør soja stearinlys.

Du bliver nødt til at smelte voks for at få det i gang. Du skal bruge en beholder, der kan holde voksen ved stuetemperatur. For at opvarme voksen er en dobbelt kedel din bedste mulighed. Du kan også bruge aviser til at placere avisen på hovedet over ovnens element.

Hvis det bliver for varmt, skal du muligvis bære en sweater eller udlufte voksen ved hjælp af en gryde med varmt vand. Vær altid forsigtig.

En anden almindelig metode til at slippe af med bunken er at placere voksen i en varm beholder.

“Scovari eskadrille” er en udendørs landingsbane beliggende i nærheden af forfatningen guldmine. Det har været der i mere end ti år. Mr. Roberts pakker voks i totes.

Præparation

1. Først skal du få en eller to beholdere soja stearin. Høj smeltepunkt voks er bedst, så sørg for at få den højeste kvalitet voks. Brug en skål til at placere voks i. Du kan bruge en ægte væge eller en kappab spænde. Det nuværende smeltepunkt for voksen er mellem 3.500 og 3.500K.

5. Der er behov for et termometer med jævne mellemrum. Det er vigtigt at gøre blandingen så grødet som muligt, da voks kan danne en film over tid. Du vil ikke være utålmodig7, hvis du giver det så længe som muligt. Dette vil spare dig tid og kræfter efter stearinlys gør.

Leave a comment