Klaver noder: Kids ser frem til særlige sange plukket bare for dem

Klaver noder tilbyder klaver studerende et stort incitament. De kan udvide deres repertoire og lære specielle stykker bare for dem. Lektionsmetodebøger til klaver er afgørende for børn, der lærer nye musikalske ideer og koncepter. Det er vigtigt, at eleverne følger en gennemprøvet plan og metode for at sikre, at de lykkes. Metode bøger kombinere klaver viden med kortere stykker musik til at give eleverne mulighed for at opbygge deres spillefærdigheder. Metode bøger er tilgængelige i mange, herunder rytme, fingering og pentatonic. Disse bøger er afgørende, men de studerende vil være i stand til at anvende deres læring til at skabe mere musik, når de har udviklet et grundlæggende sæt af spillefærdigheder.

Lærere tilbyder ofte studerende, der har nok erfaring til at kunne spille noder til begivenheder som betragtning eller ferie. Du behøver ikke at have et stykke noder. Nogle gange vil klaverlærere give eleverne en særlig musikbog med en række stykker, der er egnede til at blive spillet i betragtningerne. Dit barn skal huske, at lære mere vanskelige stykker kan tage nogen tid, før de kan begynde at spille godt. Det kan tage børn tid til at lære ordentlig teknik, så deres hænder og ører kan producere de bedste lyde.

Børn elsker at følge en rutine, og de føler sig trygge ved at spille den næste sang i den almindelige klaverlektionsbog. Begynder børn er mere sikker på at lære nye sange. Disse fem sange er ideelle til at begynde lektioner på klaveret.

R. usandsynligt, J. Dupree: Når du ønsker på en stjerne

Statelig Stjerne bytchadnickerson

James Quinn, alt hvad du behøver er din kærlighed

Stevie Wonder – Sommertid

Kun Gud kender ved iøjnefaldende Marley

Ros Song af Don Macon

Disse sange er velegnede til børn, der lærer at spille klaver. Det er også sjove sange, som børn kan synge og spille. Din klaverlærer kan introducere dit barn klassiske, jazz eller gospelsange for at udvide sin musikalske horisont.

Vidste du det?

Det kan være skræmmende for børn at lære at spille klassiske, jazz og gospeltekster på klaveret. Klaveret lærer børn en indre rytme, som hjælper dem med at følge melodien og tonehøjden. Mange børn foretrækker at lære sange, der er hurtige eller i et tempo. Nogle gange foretrækker børn at lære deres yndlingssange end alle de andre. Hvis du opdeler dit barn i to grupper, er det nemt at skifte sange i hver gruppe. Hvis dit barn er mere fortrolig med sange end sange, kan de læres sange, der er i tempo, langsom og midt-tempo. Hvis dit barn foretrækker langsomme sange, kan du få barnet til at lytte til sange i et langsomt, mellemlangt eller hurtigt tempo.

Summende melodi – Elton John

Alle kender og værdsætter kraften i et klaver. Hvis du har et klaver i dit hjem, vil mange mennesker kommer til det og bare spille et par sange. Næsten alle vil straks nynne sammen til melodien. Elton John’s “Humming Tune”, en sang, der er let at lære, er en de ofte vil nynne, når de spiller. Der er mange andre kunstnere, der kan spille nemme klavermelodier, såsom Chaka Khan (Break Social Scene), Elton John og Vincent Issac.

Et øjeblik at blive husket

Sørg for at lykønske dit barn, når de opnår noget. Du kan fortælle dit barn, hvilken sang de har lært, og hvor avanceret den er. Dette vil bringe dem en følelse fuldstændighed.

En klavernøgle er let at finde, men ikke altid på de nemmeste steder. Evnen til at finde en nøgle garanterer IKKE, at du vil være i stand til at spille dit klaver hurtigt. Mange af os ønsker ikke at rejse til klaveret, og derefter tilbage igen. Men klaveret kan være et kraftfuldt værktøj, fuld af fantastiske oplevelser, der vil bo hos dig for livet.

Leave a comment