Sådan tjekker du din kredit score

Sammenlign dine tilbud med andre kreditmuligheder. Din kredit score er et mål for din kreditværdighed. Disse oplysninger er normalt tilgængelige inden for et par dage efter du får lånet. Sørg for at tjekke dine kreditrapporter for de korrekte oplysninger. Hvis du føjer långiveralliancen til din kreditrapport, kan din kreditscore falde.

Hvis kreditkortet siger, at du er blevet forhåndsgodkendt for et kreditmaksimum, skal du kontrollere det. Hvis ja, kan du ansøge uden bekræftelse på et kort. Der kræves kun en kort kreditansøgning. Risikerer ikke at blive forhåndsgodkendt til lån fra institutioner, der ikke er ansvarlige.

Bed om en kopi af den kredit score, du har, før du ansøger om et kreditkort. Kredit overvågning kan yderligere undersøge din kredit historie, før udlån dig penge. Ellers kan kreditovervågning se nærmere på dine kreditrapporter, før du godkender at låne dig pengene.

Tjek din kredit score for at se, om der er nogen unøjagtigheder. Ret fejl i din kreditrapport, f.eks. gæld, der ikke er betalt fuldt ud, eller konti i samlinger, der ikke er dine. Equifax (Experian), TransUnion og TransUnion er ansvarlige for at rette kreditrapporter fejl. Du kan få din gratis kredit rapport athttp://www.annualcreditreport.com.

Hvis du lærer, at du ikke er i stand til at tilbagebetale det lovede beløb, informere långiver. Långivere kan ikke være så villige til at låne, hvis du ikke betaler det fulde beløb på forhånd. Det bureau, der rapporterede dine konkursoplysninger, kan kontaktes.

Hvis du ikke er klar til at sende en check, skal du ikke. Det er meget mere bekvemt at have en backup check, så långiver kan sende dig en kasserer check. Hvis långiver ikke har midlerne til at betale for gebyrerne på checken, vil det skade din kredit.

Det er vigtigt at have det skriftligt, før du betaler lånet. Robert Manning, kredit rådgivning udbyder, hedder det, at det er vigtigt at få en skriftlig aftale om, at emnet ikke vil blive betragtet som fuldt betalt, og at ingen yderligere indsamling vil blive foretaget. Du vil blive faktureret af långiver senere for gebyrer, men ingen refusion vil blive givet, hvis du ikke betaler lånet fuldt ud.

Du kan sammenligne ÅOP og gebyrer. Forskellige långivere kan tilbyde bedre vilkår for nogle personer end andre. Sammenligning af flere muligheder, før du forpligter dig til et lån, er et smart træk.

Betal mere end minimum

Kreditkortselskaberne vil normalt bede dig om kun at betale minimum hver måned. Du kan have svært ved at betale dit kreditkort ud, hvis du ikke gør dette. Undgå kreditkort med høje renter og vilkår, der tilbyder nul procent balance overførsler, hvis dit kreditkort er i fare for misligholdelse. Betal minimumsbeløbet, hvis du vælger at bruge kortet, før det går i standard.

Kontroller, at de kreditkorttilbud, du tilbydes, er korrekte. Hvis de ikke er baseret på det kort, du i øjeblikket bruger, eller hvis de mener, at du ikke er dem, de har at gøre med, er det sandsynligt, at den ÅOP, de opkræver, er højere, end du forventede.

Vær opmærksom på alle oplysninger fra finansielle eksperter. De er ivrige efter at give dig så mange oplysninger som de kan. Eller de vil også have en interesse i at sælge dig højere end forhåbentlig kredit eller forsikring.

Opsøge oplysninger om, hvad du måske nødt til at betale, hvis dit job skulle være en bank eller et finansieringsselskab.

Undersøg vilkår og betingelser for dit kort for at afgøre, om der er gebyrer involveret. Disse kan omfatte et årligt gebyr, gebyrer pr. transaktion eller gebyrer for at forsikre din kredit.

Leave a comment