WoW – Forebyggelse Retreat fra at blive ubrugelig

Nogle af de mest populære møder i World of Warcraft indebærer ikke kæmper mod den modsatte fraktion. De er ofte et problem for Alliancen. Det er situationer, hvor spillerne mødes for … du gættede rigtigt – handel. Borgerne i disse neutrale byer er mindre tilbøjelige til at være i fare fra Horde og Alliance, fordi de ikke har andre byer. Selv de mest dyrebare skatte, såsom nipsgenstande, og de rapporterede vejkryds, kan kun reddes fra fjenderne.

Hvor er eventyrere?

World of Warcraft har mange tilfælde, der er nemme at søge igennem. Niveau 80’erne haste gennem denne søgen efter en hurtig løsning eller selskab med venlige mennesker. Ruten er fuld af skabninger, der let kunne mestres af et niveau 80 med det rigtige firma.

Der gives forskellige statusser til neutrale byer eller lejre. De quests givere. En lejr, der har været besat, vil informere dig om, at området er brændt ud og kræver, at du vender tilbage inden for få minutter. Uovervågede lejre er aldrig tomme.

Det er ikke let at komme til disse steder på nogen måde. Før du går i gang med dette eventyr, skal du sikre dig, at dit sværhedsgrad er højt nok. Nogle steder kan være uden for rækkevidde for solo eventyrere på lavt niveau. Vær forberedt på eventuelle uventede omstændigheder, især når der beskæftiger sig med en modstander fraktion.

I modsætning til populær tro hver alliance, der kan få magt i Azeroth har evnen til at bruge disse neutrale byer og lejre til at generere strøm og til gengæld stærke neutrale centre, der synes at være luftkraft. De kan fungere som neutrale magtudjævningsfolk for neutrale byer såvel som patriarkalsk magt, hvis de ønsker det. De eksisterer for at generere strøm enten for Horde, Alliance, eller begge dele.

For dem, der er på udkig efter en venlig gruppe i fjendtligt territorium, lejr fætre til neutrale byer, neutrale landsbyer og Mafia hjem tilbyder et kooperativ kompleks. Du kan sende dine slørede eventyrere på lavt niveau for at fortsætte deres rejse gennem Azeroth uden bekymring. Det er dog bedre at nærme sig lejren med forsigtighed.

Sørg for at kontrollere, at den mistænkte, du overvejer, ikke er i nærheden, hvor du agter at bo. Det er bedst at undgå unødvendige rejser og maksimere produktiviteten.

Sørg for, at du har nok mad, vand, våben, rustning og andre fornødenheder til din søgen flyvning. Sørg for, at du har masser af mad og drikke til rådighed for at holde dig hydreret, indtil du når din destination. Du bør også sikre, at du har nok ammunition, samt effektive våben, før du tager afsted.

PvP kampe kan afholdes i samme område som din søgen. Det kan være meget svært at hente dit lig fra et område uden for, hvor du planlægger at søge. Du bør altid bo hos din fest, hvis du har brug for at respawn andetsteds.

Da din gaspon måske ikke altid er så kraftig, er det altid en god ide, at din karakter kan helbrede. Husk altid, at hvis dit parti vover sig ind i fjendens territorium, skal du bruge en healer til at trøste dine partimedlemmer. Det ville også være fornuftigt, at du skulle have en healer til at hjælpe dit parti i kamp.

Hold øje med yderligere artikler om World of Warcraft. Vi vil forsøge at diskutere fordele og spørgsmål af hver evne i hele serien.

Leave a comment